Livsstil

Hur man skapar en personlig stil

Har du också en tendens att följa flocken när det gäller mode? Få tips om hur du skapar ett unikt uttryck.

Den individuella stilen

I en individualiserad värld kan paradoxalt sett vara svårt att få ett personligt stiluttryck. Vi skapar alla tillhörigheter till olika samhällen genom vårt val av kläder, och vi skiljer sällan från mängden – och det är synd.
Det finns några enkla saker du kan göra som låter dig uttrycka din personlighet genom din stil.

Fokusera på smycken

Smycken är ett enkelt sätt att förvandla hela ditt utseende och ge din stil personlighet. Istället för att gå med samma smycken varje dag kan du gräva några arvslingar ur fickorna. Har du inte några stora kläderörhängen som ligger någonstans? Och ingen säger att du ska bära båda örhängen – du är lika bra på en. Spela med ditt utseende.

Vintage

Det finns många fördelar med att köpa återvinning, oavsett om det handlar om en exklusiv vintagehandlare endast med märkesvaror eller i ditt lokala Röda Korsaffär. Det är inte bara hållbart, det är också ett bra tillfälle att hitta unika föremål som lägger till något speciellt för ditt uttryck.

Inspiration

Idag har många gjort sig till ett sätt att leva. Låt bloggare inspirera dig och kopiera de saker du gillar bäst från olika inspirationskällor och sätt dem ihop för ditt eget uttryck. Instagram är en idealisk plats att börja, och du kan också studera vem de stora influencerna följer för att få ännu mer spännande inspiration. Hitta ytterligare inspiration här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *