Generell hälsa Livsstil Nyheter

Ta din träning till nya nivåer med Apples senaste Apple watch 2

Apple watch

Efter att vi har fått recensioner av iPhone 7 och AirPods, är det nu dags för Apple Watch Series 2. I likhet med iPhone 7, ser inte den senaste generationens Watch särskilt annorlunda ut på utsidan, så frågan är om det skett förändringar under skärmen som gör en uppgradering värd att införskaffa?

För att få reda på om det är värt eller inte kan i detta fallet ses lite klurigt med tanke på att watchOS 3 omvandlar resultatet av den befintliga första-versions klockan, så några av de saker som testare av den nya Apple Watch Series 2 säger är att det faktiskt är mer av en funktion av det nya operativsystemet som är nytt än självaste hårdvaran …om du är en teknik älskare, och du brinner för all ny teknik, kan fair-laan.se hjälpa dig omedelbart förse alla nya enheter som du önskar för.

Åsikter och omdömen

De flesta av recensionerna följer ett gemensamt tema: Serie 2 gör Apple Watch till en mycket mer seriös utmanare som en fitness tracker. Både GPS och tätskikt för denna modell mycket närmare till kvalites klockor som inriktar sig på fitness, även om batteritiden fortfarande nämns som en nackdel. Vissa bedömare går vidare och skriver med argumentet att denna typ av funktion är den enda verkliga nyttan för den nya hårdvaran..

Hemsidan Mashable säger även de att den nya maskinvaran och programvaran är ”a match made in heaven.”

Även om mycket lite har förändrats i Apple Watch design, har serie 2 den senaste programvaran, som kallas watchOS 3, vilket skapar ettt viktigt strategiskt skifte. I synnerhet flyttar det nya operativsystemet undan funktioner som Digital Touch (det är där du ritar på skärmen) och dela istället dina hjärtslag till förmån för mer nytta.

Förbättringar och funktioner

På insidan är det dock helt ny hårdvara, inklusive en ljusare display, S2 SIP ( ”System in Packade”) som innehåller en ny dual-core processor och en ny GPU, större batteri och ett speciellet högtalarsystem som spelar ljud och hanterar vatten.

Den mest spännande delen av denna multienhet du har på ärmen är den nya funktionen SIP. Den är till för att gör Apple Watch Series 2 snabbare och mer lyhörd än den ursprungliga Apple Watch på nästan alla fronter.

Techradar skriver att nästan varenda uppgradering erbjuder någon typ av fördel: GPS-chip, desto snabbare kretsar, den vattenresistenta ramen. Plötsligt håller din Apple Watch längre och spårar dig bättre, och ger dig även chansen att bli bättre på en ny aktivitet. Men det kommer med ett pris – så det är inte en enkel fråga.

Apple Watch 2 känns mer som en stor gåva än ett nödvändigt köp – det är prislappen som hindrar klockan från att vara ett självklart köp. Det känns inte som att priset är för dyrt när du håller den och upptäcker vad den kan göra, men i slutändan är det fortfarande mer av en nyhet än en nödvändighet – det krävs även av utvecklare att ta fram appar som gör att klockan kan fungera fullt ut.

”Early adopters” av Apple Watch Series 2 kommer att kunna kolla in den bärbara enheten redan nu på fredag den 16 september när den lanseras för allmänheten. Denna dagen kommer iPhone 7 och iPhone 7 Plus också göra debut, och hittills har omdömen om dessa smartphones i allmänhet noterat att även om det inte är viktiga uppgraderingar som kommer, så är det trevliga framsteg och utgör en viktig grund för iphonens framtid. iPhone framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *